"Nem számít milyen kevés pénzed vagy vagyonod van. Ha kutyád van,
gazdag vagy." (Luis Sabin)


2012. március 20., kedd

Kertészkedés Grétivel

A sok kutyázás mellett egy kis kertészkedésre is maradt idő. Gréti is segített. Én murváztam, ő szétugrálta. :-) De most már ügyesebb, úgyhogy egész jól megmarad a murva ott, ahova szórtam. Azért hagyok helyet szabadon rohangálni és házat őrizni is, a Gréti útvonalakra nem kerül murva.
Még közel sincs a készhez, de már egyes részek egészen jól néznek ki. Apuék is jöttek segíteni, úgyhogy elkészült a kövezett rész is, ahol a leandereim lesznek. Így a teraszon több hely marad majd Grétus fekhelyének. Nyáron úgysem megy be a házába soha. :-)

Hosszú hétvége

Remek volt a 4 napos hétvége, amit még két nappal megtoldottam. Furcsa is volt tegnap dolgozni jönni!
Rengeteget kutyáztam, voltunk kutyasulis bográcsoláson és Tökölön az Elek-Ágh állatmenhelyen.
A bográcsozós képeket később csatolom, mert azokat István készítette. A tökölieket is, de az én gépemmel. ;-)
Örömmel tapasztaltuk, hogy ott a kutyusok jól érzik magukat. Hatalmas területen tudnak szaladgálni, bandázni, és mindenkinek van saját háza, ólja stb. Akiknem lehetnek mindig szabadon a többiekkel, azoknak is szép tágas kenneljeik vannak. Több önkéntes is volt ott éppen, fésülgették, etették őket. Egyikük sem sovány - leszámítva egy pár napja leadott német juhászt - de ő is biztos szépen rendbe fog jönni.
Érdemes kilátogatni egy kicsit kutyázni! Akinek pedig épp kutyusra van szüksége, bőven van választék, kicsi-nagy, öreg-fiatal, minden mennyiségben. Mint "Harap utca 3 alatt". :-)

Egy kis ízelítő Tökölről:






Jó hírek!

Szerencsére a másik két kis betegem javulgat. Mindkettőjüknek a térde szorul kezelésre. Ricsi már javában tornázik, neki szépen izmosodik a lába. Alízka még nem tornázhat, őt nem egész 5 hete műtötték. Nála amúgy is komplikáltabb a helyzet, nem "csak" a kereszteződő szalaggal volt gond. Róla nem is teszek fel még képet, majd amikor már vígan szaladgál, akkor megnézzük, hogy milyen volt és milyen lett... Most még bicebóca.
Ricsike viszont büszkén pózol a matracon - némi jutalomfalat reményében. :-)

Először a rossz hírek...

Sajnos Gipsy betegemet el kellett altatni. Porckorongsérve volt, és a kora, valamint a súlya miatt nem lehetett műteni. Próbálkoztunk fizioterápiával, de sajnos már nem használt a segítség. Hétvégén még jobban romlott az állapota, így meghozták a fájó döntést. Nagyon sajnálom szegényt!

Nyugodj békében Gipsy!