"Nem számít milyen kevés pénzed vagy vagyonod van. Ha kutyád van,
gazdag vagy." (Luis Sabin)


2011. augusztus 16., kedd

Kontroll

10-én voltunk Grétivel kontrollon az egyetemen. Szerencsére egyértelműen jó irányba haladunk, jól látható a javulás. Sajnos egyelőre még 3 heti antibiotikum adagot kaptunk, és még ezen kívül is lesz 2 hét. Szóval egy életre elég gyógyszert kap a kislány mostanában. Szegény Apukám ("Nagypapi") minden nap megy beadni a 14 órás gyógyszert és meglátogatni a kicsi "unokáját". :-)
Már elhagytuk a nyöszörgős felállásokat is, és a lába is kevésbé bizonytalan. Azért amikor nagyon izgatott, még hajlamos majdnem összecsuklani. Ezen kívül folytatjuk a mágnes-terápiát is.
Pár nappal ezelőtt Gréti úgy döntött, hogy ezentúl inkább kint alszik a teraszon és/vagy a házában. Nem tudom ez minek köszönhető, de az utóbbi hetekben többször felébredt éjjel, nem találta a helyét - és mi sem ennek köszönhetően. Mióta beteg lett, szinte nem volt olyan éjszaka, amit sikerült végig aludni. Ráadásul múlt héten még a lépcsőn is sikerült lerántania, aminek köszönhetően van pár lila/sárga/zöld foltom. :-) Grétiért mindent!
Hát ez a helyzet mostanában...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése