"Nem számít milyen kevés pénzed vagy vagyonod van. Ha kutyád van,
gazdag vagy." (Luis Sabin)


2012. szeptember 25., kedd

Elmúlt a nyár...

Egy kis számvetés a nyárról:
Nyaraltunk, kicsiket és rövideket, de azért nyaraltunk. Kutyával is és kutya nélkül is. Belföldön is és külföldön is. Hegyen is és vízen is. Kettesben is és társasággal is. Szóval szavam nem lehet.
Nézzük sorban:
Először voltunk evezni. Bár Bajára nem jutottunk le az időjárás miatt, de azért jól sikerült. Szigetbecsén töltöttünk pár napot Istvánnal, Virág és Krisztián társaságában. Sajnos idén kutya nélkül indultunk neki, mert a szállásra nem lehetett bevinni ebet.

Azután voltunk Balatonon is, Zamárdiban. Ide szüleim is jöttek és Grétit is vihettük. Szuper jó volt, gyönyörű volt az idő (annak ellenére, hogy augusztus legvége volt). Rengeteg pozitív tapasztalatunk volt a kutyával együtt nyaralás terén. Hajókáztunk, kisvasutaztunk sétáltunk és sehol nem nézték rossz szemmel Grétit, pedig a rotikról mostanában sok rémhír volt a médiában. (Ahogy István szokta mondani, mostanában rossz a PR-juk.)

ilyen kevés víz volt a Balatonban

szegény Gréti mókásan néz ki ebben a szájkosárban, de azért a hajóra, kisvonatra stb. kell

nagyon szereti a "nagyapját"

ez a kutyus ilyen ügyesen biciklizett :-)



Itt laktunk. Grétinek a mobil háza volt felállítva a teraszon, mert őt a házba nem lehetett bevinni.



Szolnokon is eltöltöttünk egy szép napot, Virág, Anna, Laci és anyukája társaságában.


Próbálkoztam kézrátétellel is, nem kelt életre. Lehet, hogy azért mert a kisfiú lefogta. :-) Azért élő kutyákkal többre megyek...
 
tiszavirágok...

Múlt héten pedig három napig Spital am Semmeringen voltunk kettesben Istvánnal. Idén ez volt a kettesben nyaralás. Hegyet másztunk és pihentünk. Akár három hétig is maradtam volna, bár akkor már nagyon hiányzott volna Gréti...










Most újult erővel indulhatok az ősznek. Szállingóznak a betegek is, újak és régiek...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése