"Nem számít milyen kevés pénzed vagy vagyonod van. Ha kutyád van,
gazdag vagy." (Luis Sabin)


2014. április 29., kedd

Hiánypótlás

Most nézem, milyen régen számoltam be a kutyás dolgaimról és egyebekről. Hát igen, szerencsére zajlik az élet, kutyák jönnek-mennek, így valahogy elmaradtam a bloggal. Terveim is vannak, amelyek megvalósításán épp dolgozom, de erről majd később... (főleg babonából :-) )
Ezen a télen és tavaszon rengeteg gerincsérves kutyussal hozott össze a sors. Szerencsére a nagy részük már járóképes. Van/volt tacsipárom  kettő is, mindkét esetben testvér tacsilányok. El lehet olvadni tőlük.
Ismét rekordot is döntögettem, a legnagyobb páciens rekordját. Magasságban nem haladta meg Viking és Lea méreteit, de amúgy... Misáról a moszkvai őrkutyáról van szó, a maga 80 kilójával (és nem kövér ám!) és 85 cm marmagasságával. Konkrétan akkora az orra mint az öklöm. Elvileg nem is nagyon barátkozik idegenekkel, velem kivételt tett. (Nem is értem, engem valahogy szeretnek a kutyák. :-D)

Szerencsére nem csak beteg kutyák vesznek körül. Húsvétkor pl. nálunk lakott Arnold és Sunyi is (hogy csak a négylábúakat említsem). Sunyi egy tündéri vadászgörény, egy íjásztársunké. Sajnos őt nem tudtuk elvinni a kutyákkal együtt sétálni, mert annak rossz vége lett volna...
Pedig Pihe is átjött egy közös sétára.

Rajzanak a kullancsok. A Scalibor nyakőrv mellé levendula illóolajos kendőt hord Gréti a séták alkalmával. Remélem ebben a szezonban így kimarad a Babézia!

Készülök a Nagy Agarak Napjára, ami május 2-án lesz. Erika (Viking és Lea gazdija) meghívott, hogy bemutassam a fizioterápiát a résztvevőknek. Majd igyekszem beszámolni.

Dióhéjban ennyi, inkább csatolok pár képet...

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése