"Nem számít milyen kevés pénzed vagy vagyonod van. Ha kutyád van,
gazdag vagy." (Luis Sabin)


2014. október 26., vasárnap

Sportkutyák bemelegítése és nyújtása

Azért a nyár nem telt olyan eseménytelenül, mint ahogy a blogbejegyzéseim tükrözik. Tulajdonképpen a bejegyzések aránya fordítottan arányos a rengeteg programmal és eseménnyel, ami a nyarunkat jellemezte...
Beindult ugyanis a Sportkutyák bemelegítése és nyújtása képzésünk, amit Tassy Petra fizioterapeuta barátnőmmel és dr. László Enikő állatorvossal együtt tartunk.
Először mentőkutyásoknak tartottunk képzést Érden, majd Békéscsabára kaptunk meghívást egy nagyon lelkes csoporthoz. Ezután egy kiscsoportos képzés következett ismét Érden, majd ismét egy "turné" Debrecenbe...
Óriási élmény a sok kutyus és gazdi lelkesedését látni. Ennél csak az a jobb, amikor arról kapunk visszajelzést, hogy milyen eredményeket érnek el a program használatával a gazdik és a kutyusok, mennyiben változott az életük... Imádom! :-)
Idén várhatóan még lesz egy képzés Székesfehérváron, valamint egy nyílt képzés Érden, amihez még lehet csatlakozni.
Bővebb információk és aktualitások a facebook-on a Sportkutyák bemelegítése és nyújtása alatt lehet találni, de e-mailen is lehet érdeklődni a teddmegakutyadert@gmail.com címen.
A képeket (amelyek Enikő remek fotós tudása végett rendkívül jól sikerültek) érdemes megnézni a facebook-on, az élvezkedő kutyapofik láttán szerintem mindenki kedvet kap egy kis tanulásra. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése