"Nem számít milyen kevés pénzed vagy vagyonod van. Ha kutyád van,
gazdag vagy." (Luis Sabin)


2012. augusztus 2., csütörtök

Fickó, Alíz, Muki - hírek

Kicsit eltűntem nyaralni... Bár a remek idő miatt a tervezett útvonalunkon változtatni kellett, így nem eveztünk le Bajáig csak Szigetbecsére, azért nagyon jól éreztük magunkat.
Itthon pedig közben zajlott az élet...

Muki az időjárás függvényében hol jobb, hol rosszabb, de mindenképpen szebben áll a lábán. Nála azt tartom a legnagyobb előrelépésnek, hogy már nem fél, és simán engedi magát masszírozni és tornáztatni. Pedig eleinte folyamatosan morgott félelmében.

Alízkával kisebb baleset történt, beakasztotta a lábát valami vasba és letépte az egyik körmét. Persze pont a sérült lábán, így most megint óvatosabban lép rá. De amikor lassan lépked, már magától is leteszi a lábát. A matracon már nagyon szépen 4 lábon közlekedik és amikor leül egyre többször húzza maga alá szépen a fájós térdét is.

Fickót pedig ma estére vártam... De sajnos tegnap hívott a gazdi, hogy baj van a szemével (már nálam is látszott az utolsó 2 napon) nam működik a könnytermelés és begyulladt. Úgyhogy nem mennek nyaralni, hanem itthon maradnak vele. Rengetegszer kell csepegtetni a szemébe és kenni. Szegény kis öreg vizslabácsi, még ez is! Tegnap azt mondták nekik a szemészeten, hogy ez valószínűleg már nem fog rendbe jönni nála.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése